-

AKSAN HALI MOBİLYA MAĞAZASI İLE DAĞ AKARYAKIT-ED MOTORS AKSARAY'DA HİZMETE AÇILDI

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’da yeni açılan işyerlerinin açılış törenlerine katıldı.

AKSAN HALI MOBİLYA MAĞAZASI İLE DAĞ AKARYAKIT-ED MOTORS AKSARAY'DA HİZMETE AÇILDI
26 Ekim 2019 - 17:45
Başkan Dinçer ilk olarak Aksaray Halı Mobilya adlı işyerinin açılışına katıldı. Mağazanın açılış kurdelesini işyeri sahibi ve protokol üyeleriyle birlikte kesen Başkan Evren Dinçer, halıcılık sektöründe hizmet verecek olan Mağazanın hem sahibine ham de Aksaray’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkan Dinçer daha sonra Vali Ali Mantı, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Protokol üyeleri,  STK başkanları, Daire Müdürleri ile çok sayıda iş adamı ile birlikte Adana yolu üzerinde faaliyet gösteren Ekrem ve Hasan Dağ’ın sahibi olduğu Dağ Akaryakıt ve Otomotiv satış işyerinin açılış törenine katıldı.

Protokol konuşmaları kapsamında kısa bir konuşma yapan Başkan Evren Dinçer, yeni açılan her iş yerinin ülke ve şehir ekonomisine istihdam ve çok önemli katkı sağladığını belirterek, bunda ülkemizdeki genel istikrarın önemli rol oynadığının altını çizdi. Başkan Dinçer, yeni açılan işyerlerinin hem sahiplerine hem de Aksaray’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek. bereketli bol kazançlar diledi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Dağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Dağ ve Hasan Dağ  günün anısına Aksaray Valisi Ali Mantı, Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve  Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'e Taşpınar Halısı hediye etti.

 

 İl Müftüsü Cemalettin Bal'ın okuduğu dua ile protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilerek Dağ Akaryakıt ve ED Motors hizmete açıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum