-

AKSARAY AK PARTİ'DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı, Kızılay Haftası dolayısıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek verdi.

AKSARAY AK PARTİ'DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
31 Ekim 2019 - 13:59
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nın öncülüğünde 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen kan bağışı etkinliği,AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve eşi Serap Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ile yönetim kurulu üyeleri, İGM ve Belediye Meclisi üyelerinin katılımı ile 15 Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleştirildi.

 

Türk Kızılay’ın artık uluslararası çapta faaliyet gösteren bir kuruluş olduğuna dikkati çeken AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Kuruluşundan bu yana her tür koşulda insanların açısını hafifletmeye çalışan ve hizmetlerde çıkar gözetmeyen Türk Kızılay ülkemizin en güçlü yardım kuruluşudur. 1868 yılından günümüze kadar Türk Kızılay’ı ülkemizin yüz akı ve gurur vesilesi olan en köklü insani yardım kuruluşumuzdur. Dünyaya, Türkiye’nin insani yardıma ihtiyaç duyan hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmadığını göstermek adına çalışan Türk Kızılay’ı, iyi günde kötü günde her zaman insanlığın yanında oluyor, olmaya da devam ediyor. Milletimizin sevgi, hoşgörü, şefkat, merhamet ve dayanışma kültürünün anlamlı bir tezahürü olan Türk Kızılay’ı, üstlendiği görevi kurulduğu günden bu yana başarıyla yerine getirmekte ve yaptığı güzel hizmetleriyle halkımızın olduğu kadar dünya mazlum ve muhtaçlarının da gönlünde taht kurmaktadır. Zor şartlar altında kalan her bir insan için umut ve güven kaynağı olan Türk Kızılay’ı, Türk milletinin ‘insan odaklı medeniyet anlayışının’ somutlaşmış hâlidir. ‘Kan ver sen de hayat kurtar’, ‘Bir hayat sen de kurtar’, ‘Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır’ diyerek herkesi kan vermeye davet ediyoruz.”

 

AK Parti teşkilatları olarak 81 ilde eş zamanlı ‘Kan ver Hayat Kurtar’ sloganıyla Kızılay’a kan bağışında bulunarak destek vermek istediklerini belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Kanın aciliyetinin, sürekli ihtiyaç olduğu, bir gün bize de lazım olabileceği bilinciyle bağışta bulunduk. Bizler hem kan bağışının önemine dikkat çekiyor, hem de kan bağışçısı olarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getiriyoruz. AK Parti Kadın Kolları olarak toplumun her kesimindeki her türlü sosyal sorumluluk programlarını yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle halkımız kan vermeye davet ediyoruz” dedi.

 

Kan bağış kampanyasına destek veren AK Parti il teşkilatına teşekkür eden Aksaray Kızılay Şube Başkanı Yusuf Öztürk ise, “ Türk Kızılay’ı olarak kan bağış kampanyalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda 15 Temmuz Milli İrade Meydanında bulunan tırımızda kan bağışlarını alıyoruz. AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının başlatmış olduğu kan bağış kampanyasına da büyük ilgi var. Bizlere destek olan AK Parti İl teşkilatına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum