-

AKSARAY BELEDİYE SPOR'UN KÜÇÜK KIZLARI TÜRKİYE 6.SI OLDULAR

Antalya’da geçen hafta oynanan ve pazar günü sona eren Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonasında Aksaray Belediye Spor küçük kız hentbol takımı Türkiye 6.sı oldu.

AKSARAY BELEDİYE SPOR'UN KÜÇÜK KIZLARI TÜRKİYE 6.SI OLDULAR
22 Mayıs 2019 - 07:41
Gençlerde de Türkiye 6.sı olan Aksaray Belediye Spor her iki kategoride de kıl payı ilk 4’ü kaçırdı. Grubunda geçen yılın Türkiye Şampiyonu Mudanya Bld.Spor ve bu yılın Ana Lig Türkiye Şampiyonu Üsküdar Bld.Spor ile aynı gruba düşerek şanssız bir kura çeken küçüklerimiz, oldukça iyi maçlar oynamasına rağmen maçların sonunu getiremedi.

İzmir BŞB.Spor’u çaprazda yenerek 5.lik maçı oynamaya hak kazandı. 5.Lik maçında ev sahibi Muratpaşa Bld.Spor karşısında da oldukça iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen bu seferde hakem kararları maçı etkiledi. Bu sonuçla Aksaray Bld.Spor Küçük Kız takım Türkiye 6.lığını Aksaray’a getirmiş oldu.

Aksaray Bld.Spor Alt Yapı Koordinatörü Serkan PALA, geçen yıl final oynadıkları küçüklerde bu yıl şanssızlıklar sonu Türkiye 6.sı olduklarını, bu dereceyle de mutlu olduklarını, geleceğe yatırım yapmaya devam edeceklerini söyleyerek, küçük kız takımına güzel bir tecrübe kazandırdıklarını, bu kızlardan önümüzdeki yıllarda çok iyi oyuncular çıkacağını, gençlerden sonra küçüklerde de Türkiye 6.lığını Aksaray’a kazandırdıkları için memnun olduklarını söyleyerek, oyuncularını tebrik ettiğini , yarı finalde yendikleri Adana’nın Türkiye Şampiyonu olmasının da küçüklerde her şeyin olabileceğini gösterdiğini söyledi. 11-15 Haziranda yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında iddialı olduklarını, küçükler ve gençlerdeki şanssızlıklarını kırarak, yıldızlarda final oynamayı hedeflediklerini söyleyen PALA, sezon sonunu Türkiye Şampiyonluğu ile bitirmek istediklerini belirterek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum