-

AKSARAY BELEDİYESPOR 3. LİG'DE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

TFF 3’üncü Lig’de mücadele eden futbol temsilcimiz ligin 10’uncu haftasında Düzcespor’u konuk etti. Dağılgan Stadı’nda oynan karşılaşmayı Metin Semih Güçlü yönetti.

AKSARAY BELEDİYESPOR 3. LİG'DE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
27 Ekim 2019 - 11:27
TFF 3’üncü Lig’de mücadele eden futbol temsilcimiz ligin 10’uncu haftasında Düzcespor’u konuk etti. Dağılgan Stadı’nda oynan karşılaşmayı Metin Semih Güçlü yönetti. Aksaray Belediyespor, ligin üst sıralarına doğru tırmanışını sürdürmek için sahaya çıktı. İlk yarıda 2 zorunlu oyuncu değişikliği yapan temsilcimiz 1-0 skor ile döndüğü soyunma odasından daha fazla konsantre olarak çıktı. 2. yarının sonunda kaçırdığı pozisyonlara rağmen 2 gol daha atarak sahadan 3-0 skor ve 3 puanla ayrıldı.

Karşılaşmayı Hatay Bölgesi hakem üçlüsü yönetirken başlama düdüğüyle taraftarın coşku ve desteğini arkasına alan Siyah Beyazlı ekibimiz atak ve hızlı futbolu ve ayağa paslarla rakip Düzcespor kalesinde ilk dakikalardan itibaren tehlikeli olmaya başladı.

Maçın 21’inci dakikasında Aksaray Belediyespor kalecisi Engin Tuna'nın sakatlığından dolayı zorunlu kaleci değişikliği yapılırken Engin Tuna'nın yerine yedek kaleci Barış Başkan geçti. Maçın 26’inci dakikasında Serhat Velioğlu müsait pozisyonda rakip ceza sahasının sağ tarafından kazandığı topu sert şutuyla ağlara gönderdi. Maçın 26 dakikasında ile Aksaray Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi. Maçın 30’uncu dakikasında zorunlu bir değişiklik daha yapan Siyah Beyazlı ekipte sakatlanan kaptan İbrahim Konuksever yerini Fuat Yaman’a bıraktı. İlk yarı 1-0 Aksaray Belediyespor üstünlüğü ile tamamlandı. 

İkinci yarıya da baskılı oyununu devam ettirerek başlayan futbol temsilcimiz girdiği 2 net pozisyondan yaralanamadı. 65’inci dakikada Bora Yılmaz, Düzcespor ceza sahası içerisinde yakaladığı gol pozisyonunu cömertçe harcadı. Düzce defansı topu kornere gönderdi.78 dakikada Enes Soy attığı gol ile durumu 2-0 yaptı. 84’üncü dakikada Serkan Gürses, ceza sahasının içinden vuruşunda topu ağlarla buluşturdu ve durumu 3-0 yaptı. Maçta başka gol olmayınca siyah beyazlı ekip 10’uncu hafta sonunda puanını 12’den 15’e çıkardı. Maç sonunda futbolcular ile taraftarlar alınan galibiyeti doyasıya kutladı. Aksaray protokolü ise siyah beyazlı ekibi soyunma odasına giderken ayakta alkışladı.

( Bağımsız Medya )

YORUMLAR

  • 0 Yorum