-

AKSARAY'DA BİLGİ YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER İÇİN ÖDÜL PROGRAMI DÜZENLENDİ

Mevlidi Nebi Haftası Münasebetiyle 22 Aralık 2018 tarihinde Türkiye genelinde düzenlenen Umre ödüllü Gençlik Bilgi Yarışmasında İlimizde dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmek üzere program tertip edildi.

AKSARAY'DA BİLGİ YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER İÇİN ÖDÜL PROGRAMI DÜZENLENDİ
21 Şubat 2019 - 12:37
Aksaray İl Müftülüğü II. Kılıçarslan Konferans Salonunda düzenlenen program, Cemaleddin-i Aksarayi Camii İmam Hatibi Çapan Altındal' ın Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından konuşma yapan İl Müftüsü Cemalettin Bal, İslam medeniyetindeki gençliğin öneminden bahsederek “Siz gençler bizim için çok değerlisiniz. Ne kadar kıymetli, ne kadar değerli olduğunuzun farkında olmalısınız. Allah katında, Efendimiz Aleyhissalatü Vesselamın katında ve bütün İslam âleminin katında da sizler çok kıymetlisiniz. Özellikle günahlardan uzak durarak Allah ve Rasulünün rızasını kazanmak maksadıyla hayatını devam ettiren bir genç çok kıymetli ve önemlidir. Ve sizler aslında omzunuza alacağınız yükler ve alacağınız mesuliyetlerin bilincinde olmalısınız.” dedi.

Bilgi yarışmasında birincisi olan Ebubekir Salduz’a Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Umre ödülü verilirken, ikinci olan Ramazan Köroğlu’na(bin TL) ve üçüncü Muhammed Arslan’a(beş yüz TL) ödülleri İl Müftüsü Cemalettin Bal tarafından takdim edildi. Program sonunda öğrencilerin talepleri dinlendi ve değerlendirmeye alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum