-

AKSARAY'DA HUZUR TOPLANTISI

Aksaray Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda merkez Cumhuriyet, Yunus Emre, Çiftlik mahalleleri ile Topakkaya Beldesi Fatih ve Kurtuluş mahallesi sakinlerinin katılımıyla ‘Huzur Toplantısı’ düzenlendi.

AKSARAY'DA HUZUR TOPLANTISI
08 Kasım 2019 - 13:22
Vali Ali Mantı başkanlığında beraberinde Belediye Başkanı Evren Dinçer, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun katılımıyla Hasandağı Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Ali Mantı vatandaşların ve mahallelerin sıkıntıları ve sorunları dinleyerek,imkânların en verimli şekilde kullanılmasını sağlayarak eksikliklerin giderilmesine gayret göstereceklerini söyledi.

 

Devletin vatandaşı için var olduğunu vurgulayan Vali Ali Mantı: “İhtiyaçlar ve imkânlar bazen eşit olmuyor. İhtiyaçlar çok imkânlar kıt olabiliyor. Biz buralara hizmet için geldik imkânlarımız neyse sonuna kadar kullanacağız.  Belediyemizde sonuna kadar kullanıyor.Varlık amacımız insanlara hizmet etmek’dedi.

 

Konuşmaların ardından mahalle muhtarları ve vatandaşlar sorunlarını ve mahallerinin eksikliklerini aktardı. Vali Ali Mantı iletilen sorun ve eksikliklerin değerlendirilerek imkânlar ölçüsünde gereğinin yapılacağını belirtti.

 

Toplantıda Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığının talebi ile daha önce hizmet veren Hasandağı Polis Merkezi Amirliğinin yeniden açılması için yapılan değerlendirme sonucunda 17 bölgeye hizmet verecek Polis merkezinin yeniden hizmete açıldığı açıklandı. Hasandağı Polis Merkezi’nin nüfus yoğunluğu ile Aksaray’ın en büyük mahalleleri arasında bulunan Cumhuriyet, Yunus Emre Mahalleleri ile toplam 17 bölgeye yeniden hizmet vermeye başlayacağı ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum