-

AKSARAY'DA SEYYAR SATICI ZABITAYI BIÇAKLADI

Aksaray merkez minarecik mahallesi kapalı çarşı da zabıta görevlileri ile seyyar satıcı arasında çıkan arbede de bir zabıta görevlisi bıçakla elinden yaralandı.

AKSARAY'DA SEYYAR SATICI ZABITAYI BIÇAKLADI
20 Ağustos 2019 - 19:22
Meydana gelen olayda iddiaya göre, seyyar satıcı K.U aşırı yağmur yağışı nedeniyle  seyyar arabasını kapalı çarşıya çekti.O anda kapalı çarşıya gelen zabıta görevlileri ile seyyar satıcı K.U ve oğlu Ş.U arasında tartışma çıktı.Tartışma esnasında seyyar satıcı K.U seyyar arabasında bulunan bıçağı çıkarıp,o anda tartısına el koyarak zabıta aracına yönelen  zabıta görevlisi C.C.´ye engel olmak istedi.. Zabıta arkadaşını bıçak darbesinden korumak isteyen diğer zabıta memuru D.G.Bıçağın eline  isabet etmesiyle  yaralandı. Yaralı zabıta memuru D.G. çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Seyyar satıcı K.U. yaptığı açıklamada,"Ben yüzde 80 engelli bir vatandaşım.Olay günü oğlumla birlikte satış yapmaya çıktık.Ben normalde kapalı çarşıda satış yapmıyorum.Aşırı yağmur yağışından korunmak için seyyar arabamla kapalı çarşıya geçici girdim.Zabıtalar gelerek malzemelerime el koymak istedi.Ben direnince oğlumla benim üzerime yürüdüler.Ben o anda kendime engel olamadım ve arabadaki bıçağı elime aldım.Amacım bıçaklamak değildi,zabıta memuru elimden bıçağı almak isterken elini kesti.Ben bu yaşta ne yapayım.Helalinden para kazanmak suçmu,Ben engelli bir vatandaşım,devletimiz lütfen gereğini yapsın"dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum