-

AKSARAY KİTAP GÜNLERİ'Nİ İLK GÜN BİNLERCE KİŞİ ZİYARET ETTİ

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in Aksaray’da herkes okusun diye hayata geçirdiği Kitap Günleri çok büyük ilgi görüyor.

AKSARAY KİTAP GÜNLERİ'Nİ İLK GÜN BİNLERCE KİŞİ ZİYARET ETTİ
08 Ekim 2019 - 13:09
Pazar Pazarı fuar alanında düzenlenen yaklaşık 50 yayınevinin ve 19 yazarın katıldığı Kitap Günleri ilk gün ziyaretçi akınına uğradı.

 

İlk olarak Aksaraylı genç yazar Mehmet Duraklı’nın söyleşi yaptığı Kitap Günleri’ne kitapseverler çok büyük ilgi gösterdiler.

 

Ünlü yazarlar Melih Tuğtağ, Mehmet Ali Bulut ve Bekir Develi’nin söyleşilerinde kitapseverler salonu hınca hınç doldurdular. Yazar Bekir Develi’nin söyleşisine Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer’de katıldı.

 

Birbirinden değerli yazarlar, yaptıkları konuşmalarla kitapseverlere önemli mesajlar verdiler. Yazarlara Kitap Günlerine sağladıkları katkılardan dolayı Aksaray Belediye Başkan Yardımcıları Hıfsı Peker ve Tayfun Çelik hem tarafından Teşekkür plaketi verildi. Yazarlar, söyleşi sonrası hayranlarının kitaplarını imzaladılar.

 

Aksaraylı kitapseverler 20 yazar ve birçok yayınevinin eserlerinin yer aldığı böylesine güzel bir organizasyonu gerçekleştiren Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e Teşekkür ettiler.

 

7 Ekim´de başlayan ve 13 Ekim Pazar günü son bulacak kitap günlerine önümüzdeki günlerde binlerce kitapseverin daha katılması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum