-

AKSARAY TİCARET BORSASINDAN BAYHAN'A VEDA PROGRAMI

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Aksaray Vali yardımcılığı görevini sürdürmekte olan Şahin Bayhan Çankırı Vali yardımcılığı görevine atanmasının ardından, Aksaray Ticaret Borsası tarafından veda programı düzenlendi.

AKSARAY TİCARET BORSASINDAN BAYHAN'A VEDA PROGRAMI
09 Eylül 2019 - 13:55
Programa Aksaray Valisi Ali Mantı başta olmak üzere Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Vali Yardımcıları, İl Müdürleri, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Sivil Toplum Örgütü Başkanları, Kurum Amirleri ve birçok davetli katıldı.

Programda bir konuşma yapan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, sayın valimizle birlikte geldiği günden bu güne kadar hem sektörümüz adına hem de kurumumuz adına, şehrimiz adını geliştirdiğimiz projelerimizde ne zaman bir yerde takıldıysak, çözüm noktasında her zaman bizlerle yardımcı oldu. Bilgisinden tecrübesinden ve görüşlerinden uzun süre faydalandı k biz kendisinden memnunuz, Rabbimden ondan memnun olsun. Gittiği yerlerde Türk bayrağının dalgalandığı her yerde Türk milleti adına hayırlı işlere vesile olacağını biliyor, umuyor, bundan sonraki hayatında da başarılı olmasını temenni ediyor. Kendisine yolunun bahtının açık olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök tarafından Türk Bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Daha sonra ilgili Sivil Toplum Örgütleri ve Kurum Amirleri tarafından hediye takdimlerinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile program son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum