-

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ'NDE AR-GE VE İNOVASYON EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz, yeni dönemde ASÜ’de Ar-Ge çalışmalarına ağırlık verileceğini söyledi.

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ'NDE AR-GE VE İNOVASYON EĞİTİMLERİ BAŞLADI
28 Kasım 2019 - 15:21
ASÜ, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (KOP), Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi işbirliği ile düzenlenen “Ar-Ge ve İnovasyon Eğitimleri” konulu programın açılışında konuşan Prof. Deligöz, yeni dönemin daha çok Ar-Ge, proje ve iç derinliğin artacağı bir dönem olacağını söyledi. Eğitim çalışmalarının bu manada önem arz ettiğini ve benzeri çalışmalara dair desteklerinin süreceğini kaydeden Rektör Yardımcısı, programın düzenlenmesine katkı sunanlara teşekkür etti. İlgili eğitim programı InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Fatih Mehmet Botsalı’nın “Kamu Destekli Projeler, Hibe ve Teşvikler Eğitimi” isimli sunumuyla başladı.

Üç gün sürecek olan programda, farklı konulara dair uzmanlar, Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerinin Mali Avantajları, Marka Değerleme ve Patent, Dış Ticaret, Şirketlerde Kurumsal Yapılanma ve Kurumsallaşma Stratejileri gibi konularda sunumlar yapacaklar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum