-

ASÜ'DE KA205 ERASMUS+ GENÇLİK STRATEJİK ORTAKLIK PROJESİ

Aksaray Üniversitesi'nin Haziran 2019 yılında Ulusal Ajansa sunduğu “Gençlerde Sosyal-Ekolojik Sistem Yaklaşımı ile Ekolojik Okuryazarlığın Geliştirilmesi” projesi kabul edildi.

ASÜ'DE KA205 ERASMUS+ GENÇLİK STRATEJİK ORTAKLIK PROJESİ
08 Şubat 2020 - 12:36
Projenin ilk açılış toplantısı Otel Ahsaray’da gerçekleştirildi. 24 ay sürecek projede 4 yabancı ülkeden (Almanya, İtalya, İspanya, Bulgaristan) ortaklarının yanında Kali Enerji, Orkon Mühendislik ve Gazi Üniversitesi’de yer almaktadır. Proje yürütücüsü ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Örün projenin açılış konuşmasında Aksaray Üniversitesi ve Aksaray hakkında bilgiler verdi. Çevreye daha duyarlı gençlerin yetiştirilmesi için yenilikçi yaklaşımlar sergileyen projede plan ve görev dağılımları yapıldı.

 

Projede Aksaray Üniversitesinden Doç. Dr. Belda Erkmen Araştırmacı, Öğretim Görevlisi Koray Çelik Teknik Personel olarak görev almaktadır. Prof. Dr. İbrahim Örün projenin yerel, ulusal ve uluslararası alanlarda içselleştirilmesi ve yaygınlaştırılması için tüm kamu kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerini de sürece dahil etme hedeflerinin olduğunu belirtti. Toplantı sonrasında Aksaray Üniversitesinde gerçekleşen sertifika programında Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin Proje Ekibine katılım sertifikalarını vererek proje boyunca gerekli her türlü desteğin sağlanacağını vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum