-

ASÜ EKİBİ, SALON FUTBOLU LİGİNİ BİRİNCİLİKLE TAMAMLADI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Salon Futbolu Takımı, Hatay’da düzenlenen Üniversitelerarası Salon Futbolu Birinci Lig müsabakalarını birincilikle tamamladı.

ASÜ EKİBİ, SALON FUTBOLU LİGİNİ BİRİNCİLİKLE TAMAMLADI
04 Mayıs 2019 - 02:13
Grup birincisi olan ASÜ’lüler, elde ettikleri birincilikle birlikte, Süper Lige terfi müsabakalarına katılmaya da hak kazandı. İlk maçında Çukurova Üniversitesi takımı ile 3-3 berabere kalan ASÜ’lü sporcular, sonraki maçta, Kahramanmaraş Sütçüimam Üniversitesi’ni 6-5’lik skorla geçti. Üçüncü maçında Van 100. Yıl Üniversitesi ile zorlu bir maça çıkan ASÜ ekibi, bu maçı da 3-2 kazandı ve finalde yeniden Çukurova Üniversitesi ile karşılaştı. 3-3’lük il maçın ardından sıkı bir çalışma ve yoğun konsantrasyonla sahaya çıkan ASÜ ekibi, 7-3 gibi önemli bir farkla grup birincisi olmayı başardı.

ASÜ’nün pek çok spor branşında önemli başarılar elde ettiğini anımsatan Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, “Tüm sporcularımızı ve hocalarımızı kutluyorum. Spordaki başarılarımız devam ediyor. Terfi maçlarında da öğrencilerimizin daha üst düzey bir performans sergileyeceklerine inancımız tamdır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum