-

BAŞKAN HAMİT ÖZKÖK'E YENİ GÖREV

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Borsaları Konsey Üyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Gümrük Ticaret işletmeleri Danışma Kurulu Üyesi, Türk Hava Kurumu Aksaray Şube Başkanlığının yanı sıra Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hamit Özkök’e TOBB Tarafından yeni bir görev verildi. Tarım ve Orman Bakanlığı “ Tarımsal Sulama ve Su Yönetimi” çalışma gurubu üyesi olarak görev yapacak.

BAŞKAN HAMİT ÖZKÖK'E YENİ GÖREV
14 Eylül 2019 - 10:32
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Borsaları Konsey Üyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Gümrük Ticaret işletmeleri Danışma Kurulu Üyesi, Türk Hava Kurumu Aksaray Şube Başkanlığının yanı sıra Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hamit Özkök’e TOBB Tarafından yeni bir görev verildi. Tarım ve Orman Bakanlığı  “ Tarımsal Sulama ve Su Yönetimi” çalışma gurubu üyesi olarak görev yapacak.

 

Azim ve gayretli çalışmaları ile her alanda takdir gören başkan Özkök bu görevle Tarım ve Orman Bakanlığı Nezdinde Tarımsal Sulama ve Su Yönetimi alanında ilimizi  ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği’ni temsil edecek.

 

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile yapılabilecek projelerin tasarlanması ve hükümetten talep edilebilecek reform ve düzenleme alanlarının ortaya çıkarılması hedeflenirken, Çalışma gurubu tarafından Bitkisel Hayvansal ve su ürünleri üretiminin geliştirilmesi; gıda üretimi, güvenliği ve güvenirliğinin emini; kırsal kalkınma, toprak, su ve kaynakları ve biyo çeşitliliğinin korunması ile bu kaynakların sürdürülebilir kullanımı; çiftçinin örgütlenmesi ve bilinçlendirilmesi; tarımsal ve hayvansal üretimin planlanması, tarımsal desteklemelerin etkin bir şekilde yönetilmesi; tarımsal piyasaların düzenlenmesi; orman ve mera yönetimi; tabiatın korunmasına ilişkin stratejilerin oluşturulması konuları gündeme taşınacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum