-

BAŞSAVCI CANSEVER DOST MECLİSİ'NİN ONUR KONUĞU OLDU

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever MÜSİAD Aksaray Dost Meclisi Toplantısının Mart ayı Onur konuğu oldu...

BAŞSAVCI CANSEVER DOST MECLİSİ'NİN ONUR KONUĞU OLDU
16 Mart 2020 - 15:22
MÜSİAD Aksaray Şubesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Dost Meclisi Toplantılarının Mart ayı onur konuğu Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever oldu.

MÜSİAD yönetim kurulu üyesi Mehmet Karabıyık’ın iş yerinde gerçekleştirilen toplantıda MÜSİAD Aksaray Başkanı Eyüp Dağdaş ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

 

Başkan Dağdaş’ın hoş geldiniz konuşmasının ardından konuşan Başsavcı Cansever MÜSİAD'ın çalışmalarını yakinen takip ettiğini ülkemizin menfaati, çıkarları ve ekonomisinin güçlenmesi için çalışan on iki bin iş adamının MÜSİAD çatısı altında bir araya gelmesi bizler için memnuniyet verici bir durumdur.

MÜSİAD Dünya’da en yaygın Sivil Toplum Kuruluşları arasında olması nedeniyle yurt içi ve yurt dışı şube ve temsilcilikleri vasıtasıyla çalışmalarını yürüterek ticarete yön veriyor diyerek MÜSİAD’a çalışmalarında başarılar diledi.

 

Başkan Dağdaş, program sonunda MÜSİAD Aksaray'ın orta ölçekli sanayi ve güneş enerjisi projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulunarak Dost Meclisi Toplantısına katılan Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever’e ve MÜSİAD üyelerine teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum