-

"BIRAKAMAM SENİ" YARDIM KAMPANYASINA AKSARAY'LI BEŞİKTAŞLILAR DUYARSIZ KALMADI

Türkiye’nin ilk kulübü Beşiktaş Kulübü’nün, ‘Bırakmam Seni’ sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına destek çığ gibi büyürken Anadolu’nun parlayan yıldızı Aksaray’da da Beşiktaşlılar duyarsız kalmadı.

"BIRAKAMAM SENİ" YARDIM KAMPANYASINA AKSARAY'LI BEŞİKTAŞLILAR DUYARSIZ KALMADI
26 Haziran 2020 - 21:50


Türkiye’nin ilk kulübüBeşiktaş Kulübü’nün, ‘Bırakmam Seni’ sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına destek çığ gibi büyürken Anadolu’nun parlayan yıldızı Aksaray’da da Beşiktaşlılar duyarsız kalmadı.  



Aksaray Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Melih Altınsoy  “Bırakmam Seni”  yardım kampanyası hakkında yaptığı açıklamada , kulüp başkanımız Ahmet Nur Çebi’in ifade ettiği gibi “Bu kampanya da taraftarın söylemiyle oluşmuş bir kampanyadır. Bu kampanyanın çok büyük katılımla olacağına inanıyoruz. Milyonlarca taraftarımız var ifadeleri kullanmıştı.  Altınsoy “ Beşiktaş büyük bir camia her zaman arkasında duran kötü gününde takımını benimseyen  ve takımın ayakta durması için   cebindeki son parasını bu sevdaya verecek bir kitleye sahip Olduğu gerçeğini tüm Türkiye olarak  kampanyanın  ilk gününde yapılan  3 trilyonu aşan yardımla şahit olduk. dedi.



Altınsoy  “Bırakmam Seni” yardım kampanyasına daha ilk gününde 3 milyon TL'nin üzerinde yardım yapılması Beşiktaş taraftarının takımlarına olan sevdanın göstergesidir.

Altınsoy  açıklamalarında Aksaray Beşiktaşlılar derneği olarakta   “Bırakamam Seni” yardım kampanyasına  destekte bulunduk. Aksaray’da oldukça önemli bir taraftar kitlesine sahip olmamız ile 1 yıl sürecek yardım kampanyasına bütün Aksaray’lı  taraftarlarımızın tüm operatörlerden SMS yoluyla katılım sağlanan ,kulübümüzün belirttiği banka hesap numaralarından da destek verilebildikleri gibi . PTT şubelerinden gönderilen posta çeklerinin de  kampanyaya  katkı sağladığı hatırlatarak sözlerini noktaladı...

YORUMLAR

  • 0 Yorum