-

DEKAN ÖZKAN: ASÜ'NÜN BİR PARÇASI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Tıp Fakültesi’nin hem akademik hem de toplum sağlığı bakımından kısa sürede çok başarılı bir ivme yakaladığını, bunda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Namık Özkan’ın çok önemli katkıları olduğunu söyledi.

DEKAN ÖZKAN: ASÜ'NÜN BİR PARÇASI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
29 Haziran 2020 - 12:23
Üç yıldır Aksaray’da görev yapan Prof. Özkan, çalışmalarına Tokat’ta devam edecek. Senato Toplantısı’nda Özkan’a, ASÜ’ye ve şehre katkıları münasebetiyle teşekkür eden Rektör Şahin, her kavuşmanın bir mutluluk olması gibi her ayrılığın da bir hüzün olduğunu söyledi.

Ayrılıkların şu ara daha bir hüzünlü olduğunu çünkü pandemi münasebetiyle sarılamadan ayrılmak durumunda kaldıklarını kaydeden Şahin, “Namık Hocamızla üç yıl birlikte çalıştık. Tıp Fakültesi özelinde çok iyi çalışmalar gerçekleştirdik. Gerek akademik manada gerekse sağlık hizmetleri anlamında kendisinin hem Üniversitemize hem de şehrimize çok değerli katkıları oldu. Hocamıza değerli çalışmaları için çok teşekkür ediyor, yeni hayatında başarılar diliyoruz” dedi. ASÜ’nün bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ve bunun ömür boyu böyle devam edeceğini söyleyen Dekan Özkan ise bazen hayat planlamalarının rotayı farklı şehirlere çevirebildiğini ve akademi içerisinde bunun gayet normal bir durum olduğunu belirtti. Aksaray’ı her zaman güzel hatırlayacağını da vurgulayan Prof. Özkan, “Sayın Rektörümüz tüm çalışmalarımızda bizlere her zaman destek oldu. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ASÜ Rektörü, Prof. Özkan’a “Teşekkür Beratı” takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum