-

Emniyet Müdürü Kolcu Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Aksaray Emniyet Müdürü Murat Kolcu Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyetine iade ziyaretinde bulundu.

Emniyet Müdürü Kolcu Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
10 Aralık 2019 - 15:45


Aksaray Emniyet Müdürü Murat Kolcu Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyetinin İpekyolu İş Merkezinde bulunan cemiyet binasında Başkan Celil Acar ve yönetim kurulu ile üyelerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında cemiyete üye basın mensupları ile sohbet eden Emniyet Müdürü Murat Kolcu, basının toplum düzeninde büyük rolü olduğunu söylerken, kural ve kanunların aslında millet tarafından koyulduğunu ve bu kural ve kanunların toplumun her kesiminden insan için eşit oranda geçerli olduğunu aksinin olamayacağını söyledi. Basın ile kurumların iş birliğinin önemine değinen Kolcu, aynı zamanda halk buluşmalarına büyük önem verdiğini de dile getirdi.

 

Ziyaret sırasında Başkan Celil Acar Emniyet Müdürü Kolcu’ya  iadeyi ziyaretinden dolayı teşekkür ederken ‘’ Biz basın mensuplarının öncelikli görevi , basın yayın organları ile vatandaşı bilgilendirmek, kurumların ve emniyet teşkilatının sesini halka, halkın sesini kurumlara duyurmaktır. Her daim emniyet teşkilatını da desteklemeye ve teşilat ile iş birliğine hazırız’’ dedi.

Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri ile hatıra fotoğrafı da çektiren Aksaray Emniyet Müdürü Kolcu ziyaretini tamamlayarak cemiyetten ayrıldı.

 

Foto: Ağah Can Özaba

Haber: Derya Özaba

YORUMLAR

  • 0 Yorum