-

GELECEĞİN SINIFI LABORATUVARI TAŞPINAR İLKOKULUNDA AÇILDI

Aksaray'ın taşpınar kasabası Taşpınar ilkokulunda 21.yüzyıl becerilerini temel alan, öğrencilerimizde aktif öğrenme için esnek mobilyalar ve teknoloji ile birleştirdiğimiz altı öğrenme alanını içinde barındıran Future Classroom Lab ( Geleceğin Sınıfı Laboratuvarı ) açılışı yapıldı.

GELECEĞİN SINIFI LABORATUVARI TAŞPINAR İLKOKULUNDA AÇILDI
07 Temmuz 2019 - 11:58
Geleceğin Sınıflarında öğrenme alanları, pedagoji ve teknoloji entegrasyonu 3 ana bileşen mevcuttur. FCL sınıfında Açılır kapanır masalar ve robotik masası, esnek mobilyalar, tatami yer minderi, black out perdeler, etkileşimli tahta, esnek öğrenme alanları( İşbiliği ve etkileşim alanı, Araştırma ve üretim alanı, Geliştirme alanı, Sunum alanı), dizüstü bilgisayarlar, tabletler, sanal gerçeklik gözlüğü, green screen, dijital fotoğraf makinası,legolar mBotlar, zenginleştirikmiş Stem materyalleri ile karşınızda Future Classroom Lab. Ayrıca birçok ulusal ve uluslararası projelerde kurucu ve ortak olan okulumuz "Gezici Renklerin Sohbeti" projesi kapsamında yedi bölge yedi ildeki öğrencilerimizin bölgelerine ait yaptıkları tarihi ve doğal güzelliklerin muhteşem resimleri sergilendi.

Taşpınar ilkokulu Müdürü Kemal Kavurmacı "ATSO Başkanımız Cüneyt GÖKTAŞ, Taşpınar Belediye Başkanımız Metin DAĞ,Aksaray Üniversitesi Rektör Danışmanı Muhammet GÜMÜŞSOY, Doç. Dr. Sedef BİLICİ, Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Kadir Pala, İl Milli Eğitim ARGE sorumlusu Selahattin GÖKTAŞ, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Murat GÖRMEZ ve Bilal AĞIR, Eğitim Bir Sen Aksaray şubesi Başkanı Murat GÜNAYDIN, Türk Eğitim Sen Aksaray şube başkanı Ali TOPRAK'a ve tüm öğretmen arkadaşlarıma emeklerinden katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum