-

ORTA ANADOLU GAZETECİLER VE YAZARLAR CEMİYETİNDEN ESKİL'E ZİYARET

Orta Anadolu Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti başkanı Celil Acar, Aksaray Radyo ve Televizyoncular Cemiyet Başkanı Talat Belge, Aksaray Kral FM temsilcisi Yusuf ve Hamle Gazetesi sahibi Mücahit Mercan, Eskil'e gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

ORTA ANADOLU GAZETECİLER VE YAZARLAR CEMİYETİNDEN ESKİL'E ZİYARET
20 Kasım 2019 - 10:49
Orta Anadolu   Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti başkanı Celil Acar, Aksaray Radyo ve Televizyoncular Cemiyet Başkanı Talat Belge, Aksaray Kral FM temsilcisi Yusuf  ve Hamle Gazetesi sahibi Mücahit Mercan, Eskil'e gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak Eskil Gazetesini ziyaret eden heyeti Eskil Gazetesi sahibi Mustafa Yol ve Yazı İşleri müdürü Hilmi Yol karşıladı. Başkan Acar ve beraberindeki heyet, ilçe kaymakamı Erkut Pamuk’u makamında ziyaret etti. 

Ziyarete Cemiyet başkanları Celil Acar, Talat Belge, Hamle Gazetesi sahibi Mücahit Mercan, Aksaray Kral FM temsilcisi Yusuf  , Eskil Gazetesi temsilcileri Mustafa Yol ve Hilmi Yol katıldı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamuk, basının hayatımızda ki yerinin önemine değindi. Ardından heyet Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen’i ziyaret etti. Eskil Belediye başkanını Necati Belgemen’in çalışmalarını Eskil ve Aksaray basınından takip ettiklerini söyleyen Cemiyet başkanı Acar, “Eskil Belediyesinin çalışmalarını basından taklip ediyoruz. Eskil’de hızlı çalışmalar var. Sizi ve ekibinizi tebrik eder başarılar dileriz” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen,” Biz göreve geldikten sonra çalışmalarımıza hızla başladık. Bizde imkansız veya olmaz diye bir şey yok. Ben ve ekibim imkansızı başarmak için sınırları zorlarız. Şu anda verdiğim 42 hizmet vaadi var. Allah’ın izniyle bunun şu anda 12 tanesini gerçekleştirmiş durumdayız. 5 yılın sonunda önce Cenab-ı Allah’ın izniyle projelerimizin hepsini hayata geçirmiş olacağız. Buna sizde şahit olacaksınız” dedi.

TRT Eskil muhabiri Gürsel Özkan'ın oğlu Hacı Özkan'ı ziyaret eden heyet,  iyi dilek temennilerinin ardından Eskil'den  ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum