-

TÜGVA AKSARAY İL TEMSİLCİLİĞİNE NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, gençlerin sadece derslerinde başarılı bireyler olmasının tek başına yeterli olmadığını, kültür-sanat, spor, teknoloji ve değerler üzerinden yetkin bireyler olmaları gerektiğini kaydetti.

TÜGVA AKSARAY İL TEMSİLCİLİĞİNE NEZAKET ZİYARETİ
14 Şubat 2019 - 11:35
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Aksaray Temsilcisi Abdülkadir İnanç’a nezaket ziyaretinde bulunan ASÜ Rektörü, kampüsteki ders dışı etkinliklerde gençleri, farklı ilgi alanlarına hitap eden konular ve uzmanlarla buluşturduklarını belirtti. Üniversite döneminin sadece ders eksenli bir hayat olmadığını vurgulayan ASÜ Rektörü, “Bu dönem sosyalleşme, yeni ilgi alanları belirleme, hayatı yorumlayabilme, organizasyon becerisi kazanma gibi farklı alanlarda da gençlerin yolunu genişleten bir süreç. Biz de bu sürece mümkün mertebe katkı sunmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin ilim ve irfan sahibi, milli ve manevi değerlerine bağlı ve geleceği iyi okuyabilen bireyler olması hususunu önemsiyoruz” dedi.

TÜGVA İl Temsilcisi İnanç da Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve kurumun çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum