-

90+5'DE GÜLDÜK, AKSARAY BELEDİYE 3 - SULTANBEYLİ 2

TFF 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Aksaray Belediye Spor dün kendi evinde ilk devrenin son haftasında Sultanbeyli takımını konuk etti.

90+5'DE GÜLDÜK, AKSARAY BELEDİYE 3 - SULTANBEYLİ 2
15 Aralık 2019 - 15:42
TFF 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Aksaray Belediye Spor dün kendi evinde ilk devrenin son haftasında Sultanbeyli takımını konuk etti. İlk devresi karşılıklı ataklarla geçen maçta 44. Dakikada siyah beyazlı temsilcimiz penaltı kazandı topun başına bay gol olarak bilinen Enes Soy, geçti, Enes topu kaleci Mustafa'nın üzerine nişanlayınca kaleci Mustafa rahatlıkla bu golü engelleyen isim oldu . Bu pozisyondan hemen 1. Dakika sonra maçın 45. Dakikasında penaltı kaçıran Enes Soy, bir anda ceza sahası içerisinde biterek gelen ortaya iyi yükseldi ve kafayla topu filelerle buluşturdu. Bu gelen golle Aksaray Belediyespor devreyi 1-0 önde kapatan takım oldu. Havanın güneşli olmasından dolayı protokol tam kadro yerini alurken taeaftarda maça ilgi gösterdi.

Maçın 2. Devresine Sultanbeyli Spor hızlı başladı aradığı golüde 50. Dakikada Bilal ile buldu 1-1. Golden 7. Dakika sonra 57. Dakikada serbest vuruştan Bülent ile Sultanbeyli skoru 2-1 yaptı. Bu gole cevap 62 dakikada Enes Soy, ile geldi 2-2. Maçın bitti dendi dakikalarda 90+5' de kazandığımız penaltı sonrasında topun başına kaptan İbrahim Konuksever, geçti ve skoru 3-2 yapan golü attı bu atılan golün ardından maç 3-2 üstünlügümüzle sona erdi. Temsilcimiz devreyi 3 sırada tamamlayan takım oldu.

Haber-Foto: Ersin Arslan

YORUMLAR

  • 0 Yorum