-

AĞAÇÖREN İLÇESİNDE HIRSIZLIK YAPAN ZANLI YAKALANDI

Jandarma Dedektifleri (JASAT), ve Ağaçören İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından hırsızlık olayını gerçekleştiren R.Y. isimli şahıs Ankara İli Şereflikoçhisar ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

AĞAÇÖREN İLÇESİNDE HIRSIZLIK YAPAN ZANLI YAKALANDI
08 Mart 2023 - 09:06
Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Aksaray İli Ağaçören İlçesi Güzelöz Köyünde ikamet eden P.A. isimli şahıs, 112 acil ihbar hattını arayarak,  köyde bulunan evinden (2) adet LCD televizyon, (1) adet ruhsatlı av tüfeği ve (5) kg çayın çalındığını beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasına müteakip, Ortaköy Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), ve Ağaçören İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar sonucunda; olayı gerçekleştiren kişinin R.Y. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup, Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yapılan araştırmalar neticesinde R.Y. isimli şahıs Ankara İli Şereflikoçhisar ilçesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahsın evinde, eklentilerinde ve aracında yapılan aramalarda; çalınan (2) adet LCD televizyon, (1) adet ruhsatlı av tüfeği ve (5) kg çay ele geçirilmiş olup, malzemeler mağdura teşhis ettirilerek tam ve eksiksiz olarak teslim edilmiştir.

Gözaltına alınan R.Y. isimli şahıs işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiştir.
 
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum