-

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY "AKSARAY SALGINLA MÜCADELEDE ÖRNEK ŞEHİRLER ARASINDA YER ALDI"

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı verilen mücadeleyi değerlendirdi. Türkiye’nin, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve ekibinin başarılı çalışmaları ve filyasyon yöntemi ile alınan tedbirler neticesinde tüm dünyayı kasıp kavuran salgından en az etkilenen ülkeler arasında yer aldığını belirten Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, sürecin dikkatli şekilde devam ettirilmesi gerektiğini vurguladı.

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY "AKSARAY SALGINLA MÜCADELEDE ÖRNEK ŞEHİRLER ARASINDA YER ALDI"
16 Temmuz 2020 - 10:41
Türkiye’nin, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve ekibinin başarılı çalışmaları ve filyasyon yöntemi ile alınan tedbirler neticesinde tüm dünyayı kasıp kavuran salgından en az etkilenen ülkeler arasında yer aldığını belirten Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, sürecin dikkatli şekilde devam ettirilmesi gerektiğini vurguladı.

Türkiye’nin salgında elde ettiği başarısının tüm ülkelerde konuşulur hale geldiğini dile getiren Başkan Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız normalleşme adımlarının aşama aşama atılacağını ifade ettiler. Ancak bu noktada kesinlikle rehavete kapılmamamız gerekiyor. Vatandaşlarımızdan biraz daha sabırlı olmalarını, kurallara harfiyen uymalarını istiyoruz. İnşallah içinde bulunduğumuz süreci atlattığımızda çok da güzel günler bizi bekliyor olacak” dedi.

Aksaray’ın Kovid-19 ile mücadeledeki başarısını aktaran Altınsoy, “Gururla söyleyebilirim ki Aksaray ülkemizde salgın sürecini en iyi yöneten illerin başında geliyor. Bunda Aksaray Valimiz Hamza Aydoğdu’nun, Aksaray Belediye Başkanımız Evren Dinçer’in, AK Partili İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızın, Kaymakamlarımızın, İl Sağlık Müdürlüğümüzün, Emniyet Teşkilatımızın, Vefa Destek Grubu Ekiplerimizin, Odalarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve uyarıları dikkate alan Aksaraylı hemşehrilerimizin büyük katkısı var. Gece gündüz demeden bu ülke insanının sağlığı için uykusuz kalan, sevdiklerini göremeyen, her türlü riske karşı en ön safta mücadele eden Kahraman sağlık çalışanlarımızı da gönülden tebrik ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Aksaray, gönülden çalışmalar neticesinde Kovid-19’a karşı verilen mücadelede Türkiye’de örnek şehirlerarasında yer aldı” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de son 18 yılda sağlık alanında yapılan yatırımların gerekliliğinin salgın ile mücadelede bir kez daha net biçimde anlaşıldığına vurgu yapan Altınsoy, “Salgın sürecinde AK Parti iktidarları döneminde yapılan sağlık yatırımlarının önemini bir kez daha görmüş olduk. Daha dün Şehir Hastanelerine burun kıvırıp ne gerek var, ülkenin parasını boşa harcıyorsunuz diyenler, derme çatma sahra hastanesi yapmaya çalışıp kendilerini rezil ederek kapasitelerini bir kez daha göstermiş oldular. Dünyanın dikkatini üzerine çeken Türkiye’nin başarısı her bir vatandaşımızı gururlandırması gerekirken bazılarının rahatsız olmasına anlam veremiyoruz.

Tek yaptıkları konuşmak olan, ülkenin geleceği için yapılan yatırımları sırf Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye düşmanlık etmek için eleştirenler her ne kadar görmezden gelseler de AK Parti ile ülkemizin kaderi aynı doğrultuda kesişmiştir ve bu sayede Cumhurbaşkanımız ve AK Parti yıllardır milletimizin gönlünde yer bulmuştur. Onlar konuşmaya biz ise milletimiz için çalışmaya, değer üretmeye taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Her defasında belirttiğimiz gibi vatandaşlarımızdan, maske, mesafe, temizlik kurallarına bu süreçte de titizlikle riayet etmelerini önemle rica ediyorum.”

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Neşet Köse
    3 yıl önce
    Hiçbir iş yerinde süper marketlerde müdürler dahil maske takılmıyor nasıl örnek şehir oluyor hayret olsa olsa kötü örnek olur