-

AKSARAY'DA 2021 YILINDA 110 BİN TON ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİ

Aksaray Belediyesi altyapısı tamamlanan bölgelerde sıcak asfalt serimini hızla sürdürüyor. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in “Şehrimizi asbest borulardan kurtaracağız” sözü ve kararlılığıyla yürütülen çalışmalar kapsamında altyapı çalışması biten bölgelerde asfalt serimi hızlı bir şekilde devam ediyor.

AKSARAY'DA 2021 YILINDA 110 BİN TON ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİ
05 Ekim 2021 - 13:24
Aksaray’ı daha konforlu bir şehir haline getirmek için hız kesmeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Dinçer; " sadece bu yıl içerisinde Kılıçaslan, Kurtuluş, Laleli, Bahçeli, Pınar, Cumhuriyet, Yunus Emre mahalleleri gibi birçok mahallede 110 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hürriyet Mahallesinde satıh kaplama çalışmasının tamamlandığını bunun yanı sıra şehrin geleceğini düşünerek Aksaray’a yeni yollar açtıklarını söyleyen Başkan Dinçer, OSB yolunda ki yol genişletme çalışmalarıyla birlikte günde yüzlerce aracın ve aynı zamanda il dışından gelen misafirlerin kullandığı yolun daha kullanışlı ve Aksaray’ın imajına katkı sağlayacağını söyledi.

Şehrin hemen her noktasında çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi ekipleri, trafiği en az etkileyecek şekilde önlemlerini alarak asfalt serimini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşların konforlu yollarda seyahat etmesini amaçlayan Aksaray Belediyesi, alt yapı ve üst yapıyı koordineli bir şekilde sürdürerek yapılan hizmetin Aksaray’ın uzun yıllar hizmetinde olmasını sağlayacak. Havaların iyi gitmesini de fırsat bilen Aksaray Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri durmaksızın Aksaray’ın dört bir yanında çalışıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapılan çalışmalara istinaden şunları söyledi “Aksaray’a değer’ sloganıyla başlattığımız çalışmalar kapsamında sadece şehrin bu gününe değil on yıllarına hitap edecek çalışmalara imza atıyoruz. Aksaray’ımız her geçen gün büyüyen, potansiyeli olan bölgesinde parlayan bir yıldız. Hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layık. Hizmetlerimizi ilk günkü aşkla sürdürmeye kararlıyız” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum