-

AKSARAY'DA 3 NOKTAYA FOTOĞRAF OTOMATI YERLEŞTİRİLDİ

Aksaray Belediyesi 15 Temmuz Milli İrade Meydanı, Ebulfeyz Elçibey Caddesi üzerinde Şehit Yavuz Beyazıt Parkı ve Kılıçarslan Parkına fotoğraf otomatları yerleştirdi.

AKSARAY'DA 3 NOKTAYA FOTOĞRAF OTOMATI YERLEŞTİRİLDİ
06 Aralık 2019 - 20:04
Aksaray Belediyesi  15 Temmuz Milli İrade Meydanı, Ebulfeyz Elçibey Caddesi üzerinde Şehit Yavuz Beyazıt Parkı ve Kılıçarslan Parkına fotoğraf otomatları yerleştirdi.Makinaya atılan bozuk para karşılığında insanlara kartpostallık fotoğraf çıktısı verilmesine imkan sağlanıyor.

 Hatıra fotoğrafı makinesi tüm fonksiyonları otomatik olarak çalışmakta, 2 TL atılarak 1 dakika içerisinde kartpostal kalitesinde profesyonel olarak çıktısını vermekte.

BAŞKAN DİNÇER, GENÇLERİN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ



 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, katıldığı bir program sonrasında 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yaptığı gezinti esnasında gençlerin hatıra fotoğrafı isteğini geri çevirmedi. Başkan Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafından Meydana yerleştirilen hatıra fotoğrafı otomatında gençlerle birlikte hatıra fotoğrafına poz verdi.

Aksaray Belediyesi tarafından şehirde yaşayan insanların ilgisini çekmek için 15 Temmuz Milli İrade Meydanına, Ebulfeyz Elçibey Caddesi üzerinde Şehit Yavuz Beyazıt Parkı ve Kılıçarslan Parkına fotoğraf otomatları yerleştirilmiş ve makinaya atılan bozuk para karşılığında insanlara kartpostallık fotoğraf çıktısı verilmesine imkan sağlamıştı.

Önceki gün program dönüşünde hem incelemelerde bulunmak hemde vatandaşları dinlemek için 15 Temmuz Milli İrade Meydanında gezintiye çıkan Belediye Başkanı Evren Dinçer, meydanda karşılaştığı gençlerle sohbet etti. Başkan, gençlerin hatıra fotoğrafı istediğini geri çevirmedi ve fotoğraf otomatına birlikte poz verdi. Gençler, Başkan Dinçer’in samimi ve sıcak tavrından dolayı teşekkür ettiler.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum