-

AKSARAY'DA ARI KOVANI ÇALAN ZANLI JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI

Aksaray İli Ağaçören İlçesi Hacıahmetdavutlu Köyünde ikamet eden D.U. isimli şahısın köyde tarlasında bulunan (20) adet arı kovanını çalan zanlı jandarma tarafından yakalandı.

AKSARAY'DA ARI KOVANI ÇALAN ZANLI JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI
15 Kasım 2022 - 09:06
Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Aksaray İli Ağaçören İlçesi Hacıahmetdavutlu Köyünde ikamet eden D.U. isimli şahıs 112 acil çağrı hattını arayarak köyde tarlasında bulunan (20) adet arı kovanının çalındığını beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasına müteakip konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Ağaçören İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Ortaköy Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda, olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; çalınan arı kovanları Aksaray Merkez Altınkaya Köyüne Bağlı Halvay Yaylasında bir bağ evinin bahçesinde bulunmuştur.

Şüpheli şahıs veya şahısların yakalanması amacıyla yapılan araştırmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren kişi tespit edilerek adli işlemlere başlanmış olup, çalınan (20) adet arı kovanı mağdura teslim edilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum