-

AKSARAY'DA CANİ KOCA ÖNCE EŞİNİ SİLAHLA VURDU SONRA AYNI SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

Aksaray'da 4 çocuk babası Muhterem U. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Önce Eşi Ayşe U'yu silahla vurdu ardından da intihar etti.

AKSARAY'DA CANİ KOCA ÖNCE EŞİNİ SİLAHLA VURDU SONRA AYNI SİLAHLA İNTİHAR ETTİ
21 Şubat 2021 - 11:08
Aksaray'da 4 çocuk babası Muhterem U. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Önce Eşi Ayşe U.'yu silahla vurdu ardından da intihar etti.

Oaly Bugün Gülağaç ilçesi Atatürk mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Gülağaç ilçesi Atatürk mahallesinde ikamet eden Dört çocuk babası Muhterem U. henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Eşi Ayşe U.’yu silahla vurdu ve ardındanda aynı silahla kendi kafasına sıkarak intihar etti. Komşuların silah sesini duymasıylla hemen emniyet güçlerine haber verdiler. Olay yerine Emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gülağaç İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede, Dört çocuk babası Muhterem U.’nun hayatını kaybettiğini ve eşi Ayşe U.,nun ağır yaralı olduğunu belirledi. Olayda ağır yaralanan Ayşe U. ilk müdahalesinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastahanesine sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum