-

AKSARAY'DA E-BELEDİYE SİSTEMİNE İLK GEÇEN ESKİL BELEDİYESİ OLDU

İçişleri Bakanlığı'nca uygulamaya konulan, Türkiye'deki tüm belediyelerin tek veri tabanında ortak bir sistem altında standart bir yazılım ile çalışmasını sağlayacak, belediyelerin mevzuatla kendilerine verilen...

AKSARAY'DA E-BELEDİYE SİSTEMİNE İLK GEÇEN ESKİL BELEDİYESİ OLDU
29 Kasım 2019 - 17:03
İçişleri Bakanlığı'nca uygulamaya konulan, Türkiye'deki tüm belediyelerin tek veri tabanında ortak bir sistem altında standart bir yazılım ile çalışmasını sağlayacak, belediyelerin mevzuatla kendilerine verilen görev ve hizmetlerin yürütülmesi ile vatandaşlar tarafından yapılan başvuruların sonuçlandırılması amacıyla her türlü idari iş ve işlemin yürütüleceği "e-Belediye Bilgi Sistemi" Eskil Belediyesi tarafından kullanılmaya başlandı. Aksaray'da ilk olarak Eskil Belediyesi tarafından kullanılan sistem sayesinde, vatandaşların işlemlerinin ve belediyenin yazışmalarının daha kısa zamanda sonuçlanması bekleniyor.

Eskil Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ayrıca belediyeye yapılacak olan ödemelerin onlıne olarak yapılabilmesi için protokolün imzalandığı ve şu anda deneme aşamasında olduğu, en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağı ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum