-

AKSARAY'DA EVLENİYORUZ YAZISI İLE PLAKASINI GİZLEYEN HIRSIZLIK ZANLILARI YAKALANDI

Aksaray organize sanayi bölgesinde ,aracın ön plakasının “EVLENİYORUZ” arka plakasının ise “MUTLUYUZ” yazıları ile kapatılan otomobil ile hırsızlık yapan şahıs jandarma tarafından yakalandı.

AKSARAY'DA EVLENİYORUZ YAZISI İLE PLAKASINI GİZLEYEN HIRSIZLIK ZANLILARI YAKALANDI
25 Nisan 2022 - 11:28
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

20.04.2022 günü saat 20.30 sıralarında Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığına; Organize Sanayi Bölgesinde plakaları gizlenmiş bir otomobilin dolaştığı ihbarının bildirilmesi üzerine olaya derhal reaksiyon gösteren Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde söz konusu araç Organize Sanayi Bölgesi içerisinde tespit edilerek takibe alınmıştır.
 
Söz konusu şüpheli araç Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren metal merdiven üretim fabrikasının bahçesine girerek, bahçede bulunan (5) adet profil demir, (1) adet demir jant, (2) adet demir sandalye, (3) adet metal merdiven, (9) adet demir raf, (2) adet makaraya sarılmış bakır tel ve (10) metre uzunluğunda bakır kabloyu araca yüklediği esnada araçta bulunan şahıs suçüstü yakalanmıştır.

Araçta yapılan kontrolde, aracın ön plakasının “EVLENİYORUZ” arka plakasının ise “MUTLUYUZ” yazıları ile kapatıldığı görülmüştür.

 Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda araçta bulunan A.Ş. (1983-E) isimli şüpheli şahsın yapılan üst aramasında 10 gr. Metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiş olup şahıs gözaltına alınmıştır.

İşletme sahibi B.M. (1968-E) isimli şahıs ile irtibata geçilerek söz konusu malzemeler mağdura teşhis ettirilmiş olup, tam ve eksiksiz olarak teslim edilmiştir.


     Gözaltına alının A.Ş. (1983-E) isimli şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir." 
denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum