-

AKSARAY'DA KAÇAK ALKOL İMAL ve TİCARETİ YAPAN 1 KİŞİ YAKALANDI

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, sahte/kaçak alkol imal ve ticareti yaptığı tespit edilen İ. İ. isimli şahsın aracında, evinde ve eklentilerinde kaçak alkol maddeleri ele geçirildi.

AKSARAY'DA KAÇAK ALKOL İMAL ve TİCARETİ YAPAN 1 KİŞİ YAKALANDI
01 Haziran 2023 - 08:56
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, ülkemizin güvenliğine, ekonomisine ve insan sağlığına yönelik oluşturduğu tehdit ve zararlar nedeniyle, sahte/kaçak alkol imal ve ticaretini yapan şahıs veya şahıslara yönelik kapsamlı çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir.

     Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, sahte/kaçak alkol imal ve ticareti  yaptığı tespit edilen İ.İ. isimli şahsın aracında, evinde ve eklentilerinde yapılan aramalar sonucunda;

     (75) litre etil alkol (Rakı),
     (5) litre sahte alkol (Votka),

     (2) litre sahte alkol (Viski) ele geçirilmiştir.

     Şüpheli şahıs gözaltına alınarak, hakkında gerekli işlemlerin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

     Vatandaşlarımızın görme kaybı başta olmak üzere, birçok sağlık sorununa ve can kayıplarına neden olan sahte/kaçak alkol üretim ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarımıza gece gündüz  demeden  aralıksız devam edilecektir."
denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum