-

AKSARAY'DA TARIM MAKİNALARI HIRSIZLARINI JANDARMA YAKALADI

Aksaray İli Güzelyurt ilçesine bağlı Alanyurt köyünde farklı tarihlerde meydana gelen faili meçhul “Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık ve İş Makinesi ve Tarım Aracı Hırsızlığı” olaylarına yönelik çalışma başlatıldı.

AKSARAY'DA TARIM MAKİNALARI HIRSIZLARINI JANDARMA YAKALADI
18 Kasım 2021 - 08:19
ksaray İli Güzelyurt ilçesine bağlı Alanyurt köyünde farklı tarihlerde meydana gelen faili meçhul “Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık ve İş Makinesi ve Tarım Aracı Hırsızlığı” olaylarına yönelik çalışma başlatıldı.

Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma Dedektifleri (JASAT), tarafından yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayları gerçekleştiren şahısların F.Ö., H.Ö., H.Ö. ve A.Y. olduğu tespit edilmiştir. Şüpheliler gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmiştir. Çalınan malzemeler bulunarak mağdurlara teslim edildi.
Yapılan açıklamada,"Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, yurtta asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz  demeden  aralıksız olarak devam edilecektir." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum