-

AKSARAY'DA ÜCRETSİZ SANCAK, ELİF BUSE DOĞAN, İSMAİL ALTUNSARAY KONSERİ

Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde ilçeliğinin 5. yıldönümünde Halı & Tekstil Kültür ve Turizm Festivali düzenlenecek. 3 Gün sürecek Festivalde Ücretsiz Halk konserleri de yer alacak.

AKSARAY'DA ÜCRETSİZ SANCAK, ELİF BUSE DOĞAN, İSMAİL ALTUNSARAY KONSERİ
22 Ağustos 2022 - 15:53
Aksaray Valiliği Himayesi Sultanhanı Belediye başkanlığı Organizasyonu ile 3. Uluslararası İpek Yolu Sultanhanı Halı & Tekstil Kültür ve Turizm Festivali düzenlenecek.
25, 26, ve 27 Ağustos tarihlerinde 3 Gün sürmesi planlanan Festival ile İlber OrtaylıElif Buse Doğan, Sancar, İsmail Altunsaray'ın yanı sıra Uluslararası bir çok sanatçı ve sergi yer alacak.
Festivalde 25 Ağustos Perşembe günü Sancak, 26 Ağustos Cuma günü Elif Buse Doğan, 27 Ağustos Cumartesi günü ise İsmail Altunsaray halka açık ücretsiz konserler verecek.
 

VALİ AYDOĞDU; SULTANHANI'NIN KENDİNİ İYİ TANITMASI DEMEK AKSARAY'I TANITMASI DEMEKTİR

Festival hazırlıkları ile ilgili Sultanhanı ilçesinde düzenlenen toplantıda açıklama yapan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu; " Bu Festivalde Bütün Aksaray bütün Sultanhanı canla başla çalışacak, fikirleri varsa belediye başkanımız burada kaymakamımız var ona birim amirlerimiz var burada misafirler geliyor Şunu da yapalım. Bizim büyük illere yetişmemiz mümkün olmayabilir ama biz bu açıklarımızı samimiyetle kapatacağız. Sultanhanın'ın kendini iyi tanıtması demek Aksaray'ı tanıtması demektir Böyle bakmamız lazım." dedi.

Hüseyin Tosun / Sultanhanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum