-

AKSARAY'DA UYUŞTURUCU İMAL ve TİCARETİ YAPAN 2 KİŞİ YAKALANDI

Aksaray Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen M.D. ve A.D. isimli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda; (126) adet Gerica marka psikotrop hap ele geçirildi.

AKSARAY'DA UYUŞTURUCU İMAL ve TİCARETİ YAPAN 2 KİŞİ YAKALANDI
13 Mart 2023 - 08:29
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticaretinin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

    Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen M.D. ve A.D. isimli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda; (126) adet Gerica marka psikotrop hap ele geçirilmiştir.

    Ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.
 

    Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum