-

AKSARAY HASHAS MAHALLESİ CUMA PAZARI YENİLENİYOR

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hashas Mahallesi’nde bulunan Cuma Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

AKSARAY HASHAS MAHALLESİ CUMA PAZARI YENİLENİYOR
12 Ekim 2021 - 11:33
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Aksaray Hashas Mahallesi’nde mahalle sakinlerine ve pazarcı esnafına hizmet veren pazar alanını yenilemek için kolları sıvadı. Uzun yıllar kullanılan Cuma Pazarı’nda yıpranmış ve deforme olmuş alanları tespit eden Başkan Dinçer, hazırlanacak projenin ardından yenilenmesi talimatını verdi.

Göreve geldiği günden bu yana Perşembe Pazarı’nı yeni yerinde modern ve sağlıklı bir ortamda hizmete açan, ardından TOKİ Bölgesi’nde Cumhuriyet ve Yunus Emre Mahallerinin kesişme noktasında çok amaçlı sosyal tesisi ve kapalı pazar alanını hizmete sunan Başkan Dinçer geçtiğimiz günlerde Kurtuluş Mahallesi’ndeki pazar alanını baştan aşağı yenileyerek hizmete açmıştı.

Hashas Mahallesi pazar yerinde incelemelerde bulunan Başkan Dinçer, Aksaray’ın en büyük mahallelerinden biri olan Hashas Mahallesi’ndeki mevcut pazar yerinin yenilenen güzel görünümlü, modern, huzurlu ve güvenli bir ortama kavuşturulacağının bilgisini paylaştı. Başkan Dinçer, pazar alanlarında yapılan çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada pazar esnafı ve vatandaşların iklim koşullarından etkilenmeden modern ve temiz ortamlarda alışveriş yapmaları için pazar alanlarındaki yenileme çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum