-

AKSARAY'IN DEMİRCİ BELDESİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Gülağaç İlçesine bağlı Demirci Beldesini ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu; Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak’tan bilgi aldı. Beldenin içme suyu ve diğer altyapı ile ilgili ihtiyaçlarının çözüme kavuştuğunu, doğalgaz konusunda da yapılan yakın takibin sonuç verdiğini kaydeden Vali Aydoğdu, 2022 yılında beldenin doğalgaza kavuşacağını belirtti.

AKSARAY'IN DEMİRCİ BELDESİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
28 Ocak 2022 - 10:42

VALİ HAMZA AYDOĞDU KÖY YOLLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU


Vali Aydoğdu beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, İl Sağlık Müdürü Kerim Yeşildağ, Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav ile birlikte merkeze bağlı, Bebek, Tatlıca, Karakuyu, Ağzıkarahan, Genç Osman köyleri ile Gülağaç İlçesine bağlı Demirci Beldesine ziyarette bulundu.

Kar yağışının ardından ana arter yolların tamamının ulaşıma açık olduğunu ifade eden Vali Hamza Aydoğdu, ziyaret ettiği köylerde köy muhtarları ve vatandaşlarla görüşerek bir süre sohbet etti. Ağır kış şartlarında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm ekiplerin alanda teyakkuzda olduğunu belirten Vali Aydoğdu, istek ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi aldı.

DEMİRCİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR


Gülağaç İlçesine bağlı Demirci Beldesini ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu; Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak’tan bilgi aldı. Belde kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Aydoğdu; bir süre sohbet ettiği vatandaşların taleplerini dinledi.
Beldenin içme suyu ve diğer altyapı ile ilgili ihtiyaçlarının çözüme kavuştuğunu, doğalgaz konusunda da yapılan yakın takibin sonuç verdiğini kaydeden Vali Aydoğdu, 2022 yılında beldenin doğalgaza kavuşacağını belirtti.

Aksaray Haber



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum