-

AKSARAY'IN ORTAKÖY İLÇESİNDE UYUŞTURUCU İMAL VE TİCARETİ YAPAN 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Ortaköy ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik Operasyonda Y.Ç., M.Ç., G.T. ve R.D. isimli şüpheliler yakalandı.

AKSARAY'IN ORTAKÖY İLÇESİNDE UYUŞTURUCU İMAL VE TİCARETİ YAPAN 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI
22 Haziran 2022 - 09:35
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesi yönünde kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.
    
Konu ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, Ortaköy ilçe mülki sınırları içerisinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, 14 Haziran 2022 tarihinde Y.Ç., M.Ç., G.T. ve R.D. isimli şüphelilerin üzerlerinde, evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda; (750) gr. kubar esrar, (408) kök kenevir bitkisi, (2) gr. metamfetamin, (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.
Şüpheli şahıslar gözaltına alınmış olup adli makamlara sevk edilmişlerdir.
   
  Gençlerimizi zehir tacirlerinden kurtarmak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilerek vatandaşlarımızın zehirlenmesine fırsat verilmeyecektir.
" denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum