-

AKSARAY MAKAS MEVKİİNDEKİ DÜZENLEMELER TAMAMLANDI

Aksaray Belediyesi’nin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Karayolları Bölge Müdürlüğünün koordinesinde başlatılan Makas Mevki trafik düzenleme çalışması tamamlandı.

AKSARAY MAKAS MEVKİİNDEKİ DÜZENLEMELER TAMAMLANDI
27 Aralık 2021 - 10:51
Şehrin ulaşım noktasındaki ihtiyaçlarını tek tek gideren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, E-90 Karayolu üzerindeki Makas Mevkiindeki çalışmaları hassasiyetle takip etti. Alanında uzman kişiler tarafından projelendirilerek başlatılan çalışma tamamlanarak ulaşıma açıldı.

Şehir giriş çıkışlarının düzenlenmesi, trafik yoğunluklarının önlenmesi ve ulaşımın kaliteli hale getirilmesi amacı ile başlatılan çalışma ile cepler, yan yollar, kavşaklar ve akıllı sinyalizasyon çalışmaları yapıldı. Toplamda 420 metre yol yapım çalışmasının yapıldığı düzenlemede E-90 karayolundan şehirlerarası yolculuk yapan sürücüler akıllı sinyalizasyon sistemleri sayesinde hızlı ve güvenli bir şekilde yolculuklarını sürdürebilecekler.

Şehre giriş çıkış yapacak olan vatandaşlar ise son teknoloji kullanılarak yapılan akıllı sinyalizasyon sistemlerinin uyarılarına uyarak güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilecekler.

Şehrin önemli bir ulaşım sorununa çözüm üretildiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer düzenleme ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüzle Makas Mevkiimizde başlattığımız düzenleme çalışmasını tamamlayarak yolu ulaşıma açtık.

 Şehrimizin giriş çıkış güvenliğini ve E-90 karayolunda akıcı trafiğin sağlanması amacı ile önemli bir konuyu çözüme kavuşturduk. Alanında uzman ekiplerimizle birlikte yapılan çalışmalar neticesinde Makas Mevkiindeki sorunu kalıcı olarak çözüme kavuşturduk. Bu çalışmada emeği olan Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu Bey başta olmak üzere, karayolları yetkililerine ve ekibine teşekkür ediyorum. Şehrimiz için hayırlı olsun.” Dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum