-

AKSARAY OSB DE HIRSIZLIK YAPAN 1 ZANLI YAKALANDI

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikada hırsızlık yapan şahıs jandarma tarafından yakalandı.

AKSARAY OSB DE HIRSIZLIK YAPAN 1 ZANLI YAKALANDI
14 Nisan 2022 - 10:35
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren kalorifer peteği üretim fabrikasından (7) Adet bakır kaynak diskinin çalındığı ihbarının alınması üzerine konuya derhal reaksiyon gösteren Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olay yerinde ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişinin B. B. (2000 Doğumlu -Erkek) isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup, şüpheli düzenlenen operasyonla Aksaray Merkez Karkın Köyü mülki sınırları içerisinde gizlendiği yerde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahıs yapılan sorgulamasında, çalınan malzemeleri sakladığı yeri göstermesi üzerine söz konusu malzemeler belirttiği yerde bulunarak tam ve eksiksiz olarak mağdura teslim edilmiştir.
Gözaltına alınan B. B. isimli şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.


Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir."
denildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum