-

AKSARAY SEVGİ EVLERİ ÇOCUKLARINA PİKNİK DÜZENLENDİ

Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği tarafından Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi (ÇEKOM) Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklar için piknik etkinliği düzenledi.

AKSARAY SEVGİ EVLERİ ÇOCUKLARINA PİKNİK DÜZENLENDİ
20 Ağustos 2021 - 09:49
İl Özel İdaresi bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu; Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun eşi Fatma Kolcu, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk’ün eşi Türkan Aktürk, Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Kandile Aytekin ile dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Kandile Aytekin, devlet koruması altında her türlü ihtiyaçları karşılanan çocukların düzenlenen çeşitli sosyal etkinliklerle daha iyi vakit geçirmelerini amaçladıklarını ifade etti. Etkinlikte doğum günü olan bir çocuk için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Devlet koruması altındaki çocukların mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu kaydeden Emine Aydoğdu çocuklara hüzün değil gülmenin yakıştığını belirtti. Aydoğdu, katılımcılara ve etkinlik organizasyonunu yapan dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum