-

AKSARAY VE HWASEONG ARASINDA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ GÜÇLENİYOR

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'in liderliğindeki heyet, daha önce kardeş şehir protokolü imzalanan Güney Kore'nin Hwaseong şehrine resmi bir ziyaret gerçekleştirmeye hazırlanıyor. bu gün yola çıkan Aksaray heyetinin yapacağı iadei ziyaret 3 gün sürecek önemli görüşmelerle Güney Kore ile Türkiye dostluğu güçlendirilecek...

AKSARAY VE HWASEONG ARASINDA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ GÜÇLENİYOR
13 Mayıs 2024 - 17:03
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'in liderliğindeki heyet, daha önce kardeş şehir protokolü imzalanan Güney Kore'nin Hwaseong şehrine resmi bir ziyaret gerçekleştirmeye hazırlanıyor.


Geçtiğimiz yıl Aksaray Belediyesi Hizmet Binası'nda düzenlenen törende, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve Güney Koreli yetkililer Hwaseong Şehir Meclisi Başkanı Gyeonghee Gim ile Şehir İnşaat Komitesi Başkan Yardımcısı Sangkyun Kim arasında kardeş şehir anlaşması imzalanmıştı.


Belediye Başkanı Dinçer, karşılıklı samimiyetin pekiştirileceği bu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl belediyede gerçekleşen kardeş kent protokolü imza törenine değindi. Dinçer, Hwaseong Belediye başkanlarıyla kurulan dostluk köprüsünün ekonomi, kültür ve eğitim alanında daha da güçleneceğini ve bu tarihi iş birliğinin Türkiye ile Güney Kore arasındaki ilişkilere katkı sağlayacağını belirtti. Üç gün sürecek bu anlamlı ziyaretin, iki kent için yeni başlangıçlar ve olumlu gelişmeler doğurmasını umduğunu ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum