-

Aksaraylı kuzenler Konya'nın halısını yıkıyor!

Tecrübesiyle Eskil ve Konya’da yıllardır başarıyla hizmet veren İpek Halı Yıkama'dan müşteri memnuniyeti üst düzeyde.

Aksaraylı kuzenler Konya'nın halısını yıkıyor!
03 Eylül 2020 - 12:11
Aksaray Eskilli kuzenler; Kayakuyulu Yasin-Fatih Uzer kardeşlerle birlikte, Hocatolulu Ahmet Ünlü'nün işletmeciliğini yaptığı firma markalaşma yolunda.

Ahmet Ünlü, “Halı yıkama sektörüne 6 yıl önce Eskil’de Uzer Halı Yıkama olarak başladık. 3 yıldır da eş zamanlı olarak Konya'da da sektördeyiz. Bugün Konya Matbaacılar Sanayii’nde 1000 m2 kapalı 500 m2 açık alan olmak üzere toplamda 1500 m2 halıyı aynı anda kurutabildiğimiz işletmemizde, üstün teknolojiyle tamamen otomatik sistemle yıkama yapıyoruz. Bununla birlikte mobilya, yorgan, battaniye, minder, stor perde ve overlok temizleme hizmetimiz mevcuttur.” diye konuştu.

Fatih Uzer de, “Firmamızda şebeke suyuyla birlikte kalite tescilli şampuanlarla yıkama gerçekleştiriyoruz. tüm hemşehrilerimizi eşleriyle birlikte firmamıza davet ediyoruz, buyurun gelin çayımızı için ve halılarınızın hangi aşamalarda temizlenip nasıl dezanfekte edildiğini bizimle birlikte tecrübe edinin. Hijyenin son derece öne çıktığı bu günlerde dikkatimiz ve özenimiz üst seviyede olup, uygun fiyata en iyi şekilde hizmet vermek temel disturumuz.” dedi.

Uzer, şehit ailelerine ücretsiz hizmet verdiklerini ve ürünleri evden alıp, ambalajlı şekilde yine eve teslim ettiklerini sözlerine ekledi.

 

Konya Şube: 05426518271

Eskil Şube: 05384961638

İpek Halı Facebook

İnstegram sayfası

YORUMLAR

  • 0 Yorum