-

ALTINSOY; "BİR OLDUK 21 OLDUK" DİYEREK TEŞKİLATA TEŞEKKÜR ETTİ

Milletin Partisi AK Partinin kuruluşunun 21’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ilk günkü heyecan ve aşkla, bir olduk, 21 olduk. Bugünlere geldik” dedi.

ALTINSOY; "BİR OLDUK 21 OLDUK" DİYEREK TEŞKİLATA TEŞEKKÜR ETTİ
13 Ağustos 2022 - 10:48
AK Parti’nin reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 21 yılı geride bıraktığının altını çizen İl Başkanı Altınsoy, “Türkiye’nin, milletin geleceğini ışığıyla aydınlatan AK Parti, umudun ve inancın adı olmuş, coğrafyamızda ve dünyada Türkiye’yi önemli ve stratejik bir ülke konumuna getirmiştir. AK Parti, milletin iradesiyle, halkın oylarıyla başı dik şekilde yoluna devam ediyor. Milletinden aldığı büyük güçle her türlü vesayeti, kalkışmaları ve darbeleri bertaraf eden partimiz, 21 yılda milletin hizmetkârı olma anlayışı içerisinde çalışmalarını yürütüyor. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti’nin Allah’ın rızasını, milletin desteğini, ümmetin duasını, insanlığın sevgisini hedefleyerek kurulduğunu anımsatan Altınsoy, “Kuruluşundan bugüne kadar da aynı anlayışla, yaptıklarıyla ve duruşuyla Türk milletinin hayallerini gerçekleştiren, koskoca bir ümmetin umutlarını canlandıran, insanlığın önünde yeni kapılar açan bir parti kimliğine sahip olmanın, Türkiye’nin son 21 yılının mimari olmanın yanında, 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonları ile de ülkenin istikbaline talip tek partidir. AK Parti kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış AK kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır. Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da ülkemizi kalkındırmanın, milletimizi daha iyi hizmetlerle buluşturmanın mücadelesi içinde olduk. Bu eserleri kazandırdıkça Türkiye’nin büyümesini, dünyada söz sahibi olmasını istemeyen şer ve vesayet odakları her türlü oyunları oynadı. Oynamaya da devam ediyor. Ancak devlet millet kaynaşmasının Zaferi, Türkiye düşmanlarının en ağır mağlubiyeti olmuştur. AK Parti teşkilatı olarak ilk günkü heyecan, azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz.”

Bu kutlu yürüyüşte, ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ilkeleriyle azim, gayret ve kararlılıkla yürümeye devam edeceklerini belirten Başkan Altınsoy, “Ülkemiz, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’e Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda tüm engellemelere ve zorluklara rağmen ulaşacaktır. Bunda en büyük pay Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve ona inanan, onun davasını davası olarak gören aziz milletimizdedir. Gece gündüz demeden hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda önce millet, önce memleket diyerek hizmetten hizmete, yatırımdan yatırıma koşmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ahirete irtihal etmiş kardeşlerimizi de rahmetle yâd ediyorum. AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımızın olmasını sağlayan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. Partimizin 21.kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize, ülkemize ve tüm dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum