-

ALTYAPI TAKIMLARI 15 TEMMUZ TURNUVASINA KATILACAKLAR

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu il temsilciliği tarafından Aksaray’da faaliyet göstererek büyük takımlara futbolcu yetiştiren Alt Yapı Klüpleri arasında ‘’15 temmuz Futbol turnuvası’’ yapılacak.

ALTYAPI TAKIMLARI 15 TEMMUZ TURNUVASINA KATILACAKLAR
18 Haziran 2022 - 19:45

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu  il temsilciliği tarafından Aksaray’da faaliyet göstererek büyük takımlara futbolcu yetiştiren Alt Yapı Klüpleri arasında ‘’15 temmuz Futbol turnuvası’’  yapılacak. Bugün ASKF Başkanı Cavit Kılıcında katılımıyla  Konfederasyon  Aksaray Merkez binasında bir araya gelen 6 kulüp arasında eşleşme yapıldı.
 
Takımlar 13 Temmuz da  yapacakları Futbol  Turnuvası ile hem 15 Temmuz şehitlerini anacaklar hem de altyapıda yetişen genç futbolcuları  onere edecekler.
Aksaray  Alt yapı futbol turnuvası için teknik komite olarak TFF Temsilcisİ Cavit Kılıç, il hakem kurulu başkanı Yusuf Atıcı, Dünya Gençlik ve Spor konfederasyonu il temsilcisi Abdulkadir Ay , Gazeteci Metin Tapanoğlu, Gazeteci Bilal Bölükbaşı , Gazeteci Ersin Arslan  görev aldılar.

Alt yapı yetiştiren Eğitim Spor, Kılıçaslan Spor. Karadeniz Spor, Anadolu Gençler, Aksaray Belediyesi ve Karadeniz gençlik takımları arasında   eşleşme yapıldı
Aksaray’da ilk kez yapılacak olan 15 Temmuz Turnuvasında sahada bulunacak futbolcu ve taraftarlar 15 temmuz şehitleri için 13 TEMMUZ SAAT 19.30 DA  okunacak kur’anı kerim tilaveti  ve duanın ardından şehitlerin ruhuna  Fatiha okuyacaklar daha sonra  başlama düdüğü ile turnuva start alacak.

Toplantı sonrasında takım temsilcileri Dream Word İllizyon ve Sosyal Medya çekim müzesini gezdiler  turnuvaya katılacak olan futbolculara sponsor olarak  ziyaret imkanı veren müzeye hayran kalan yöneticiler çocuklardan önce  hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdiler
Toplantı sonu açıklama yapan Abdulkadir Ay 15 Temmuz Futbol Turnuvasına Şehidimiz Ömer Halis demir’in Ailesinin de katılacağını belirterek tüm Aksaraylıları turnuvaya  davet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum