AKSARAY'DA UYUŞTURUCU TACİRİ 1 KİŞİ YAKALANDI

ABONE OL

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı unsurlarca sorumluluk sahası içerisinde icra edilen Yol Emniyet ve Kontrol devriyesi esnasında, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen B.Ö. isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramalarda; (60) grammetamfetamin, (1) adet uyuşturucu kullanma aparatı ve(20) adet psikotrop hap ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticaretinin önlenmesineyönelik kapsamlı çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

     Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı unsurlarca sorumluluk sahası içerisinde icra edilen Yol Emniyet ve Kontrol devriyesi esnasında, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen B.Ö. isimli şahsın üzerinde ve aracındayapılan aramalarda; (60) grammetamfetamin, (1) adet uyuşturucu kullanma aparatı ve(20) adetpsikotrop hapele geçirilmiştir.

     Şüpheli şahısgözaltına alınarak gerekli işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

     Vatandaşlarımızızehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.