-

BAŞKAN DİNÇER İFTAR ÇADIRINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ulu Cami önünde kurdurduğu çadırda vatandaşlarla birlikte iftar programına katıldı.

BAŞKAN DİNÇER İFTAR ÇADIRINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
03 Nisan 2023 - 11:15

BAŞKAN DİNÇER; ‘’RAMAZAN AYI BİRLİTE GÜZEL’’



Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ulu Cami önünde kurdurduğu çadırda vatandaşlarla birlikte iftar programına katıldı.

Hergün binlerce vatandaşın ağırlandığı iftar çadırını Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ettiler.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar çadırında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşları tek tek ziyaret ederek sohbet etti. İftar saati yaklaştığında vatandaşlara yemek dağıtımını bizzat kendisi yapan Başkan Dinçer, tüm vatandaşların ramazan ayını tebrik etti.

İftar çadırında zengini, fakiri hep birlikte iftar yaparak önemli bir sosyal dayanışma ve paylaşmanın ortaya çıktığını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; “İnancımızın ve Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak her yıl ramazan ayında yaptığımız gibi bu ramazanda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza değişik yardımlarda bulunuyoruz. Gündüz saatlerinde iftar çadırına gelemeyen vatandaşlarımıza sıcak yemek yardımı yapıyoruz. Gıda kolisi yardımlarımızı Ramazan ayında artırarak sürdürüyoruz. Şehrimizde ve köylerimizde ramazan pidesi ve Aksaray Tahinlisi dağıtıyoruz.

Bugün İftar çadırımızda orucumuzu vatandaşlarımızla birlikte açtık. İftar soframıza katılarak bizimle birlikte bu manevi havayı teneffüs ettikleri için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimin ramazan ayını tebrik ediyor selam sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” Dedi.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Unutulan belediye işçisleri
    1 yıl önce
    Belediye çalışanları ne yapsın asgari ücretle geçinmeye devam...