-

DEPREMZEDELER İÇİN EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ AKMEK VE KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİNDE ÜRETİLİYOR

Aksaray Belediyesi, AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezinde depremzedeler için yatak, yorgan, yastık ve çarşaf üretiyor.

DEPREMZEDELER İÇİN EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ AKMEK VE KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİNDE ÜRETİLİYOR
20 Şubat 2023 - 12:11
Aksaray Belediyesi, AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezinde depremzedeler için yatak, yorgan, yastık ve çarşaf üretiyor.

AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezi eğitici ve kursiyerleri depremzedeler için tek yürek oldu. Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen felaketin yaraları sarılmaya çalışırken, AKMEK’in kadınları da depremzedelere el emekleriyle dokundu. Depremzedeler için bir araya gelen maharetli kadınlar deprem bölgesindeki mağdurların ihtiyaç duyduğu yatak, yorgan, yastık ve çarşafı üretmeye başladı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in depremin hemen ardından başlattığı yardım kampanyası için Akmek ve Kadın Aktivite Merkezleri toplama alanı olarak belirlenmişti.

 Kadın Aktivite merkezinde toplanan yardımlar kadınlar tarafından ayrıştırılarak ihtiyaçlara göre sınıflandırılarak bölgeye gönderildi. Ayrıca Kadın Aktivite Merkezlerinde bulunan imkanlarda kullanılarak yardım amaçlı gelen kıyafetler yıkanmış ütülenmiş ve paketlenmiş olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Yardım kampanyalarında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Kadın Aktivite Merkezleri deprem bölgesindeki vatandaşların ihtiyacını karşılamak için yatak, yorgan, yastık ve çarşaf üretimine başladı.

AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezilerinde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şu açıklamalarda bulundu; “AKMEK’in ve Kadın Aktivite Merkezimizin değerli eğiticilerine ve kursiyerlerine çok teşekkür ediyorum. Maharetli kadınlarımız, büyük bir gönüllülükle özellikle çocuklarımıza yorgan ve minder üretiyorlar. Evet, zor günler geçiyoruz. Bu zor günlerde en büyük yardımcımız, dayanışma duygularımız, birlik ve beraber olma hissiyatımızdır. İnanıyorum ki; bu zor günleri de birlik ve beraberlik duygusuyla aşacağız “Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum