-

EMNİYET BAKIR KABLO HIRSIZLARINI YAKALADI

Toplam 390 Metre Bakır telefon kablosu çalan 5 Kişi Emniyet yetkililerince yakalandı.

EMNİYET BAKIR KABLO HIRSIZLARINI YAKALADI
02 Ocak 2020 - 08:41
Toplam 390 Metre Bakır telefon kablosu çalan 5 Kişi Emniyet yetkililerince yakalandı. Konuya ilişkin Konya Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bölgede artan bakır kablo hırsızlıkları üzerine yapılan çalışmalarda;

Aydoğdu Mahallesi 310 metre,

Kovanağzı Mahallesi 80 metre,

uzunluğundaki bakır telefon kablolarının kesilmesi konusuyla ilgili olayı gerçekleştiren (3) şahıs tespit edilmiş yakalanan şahıslardan (2) şahıs hakkında gerekli adli işlem yapılmış ve şahıslar tutuklanmıştır. Yaşı küçük olan (1) şahıs ise serbest bırakılmıştır. Şüphelilerin kabloları yaktıktan sonra elde edilen bakırı sattıkları hurdacı şahsın tespit edilmesi üzerine Hırsızlık Malı Satın Alma suçundan hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Harmancık Mahallesinde ekiplerce şüphe üzerine durdurulan (2) şahıs ve hurda taşımak için kullandıkları araçta yapılan incelemede; Demir makası ile çok miktarda demir parçaları görülmüş, şahısların bu malzemeleri (2) ayrı adresten çaldıkları tespit edilmis ve müşteki (2) şahsa çalınan malzemeler teslim edilerek şüpheli (2) şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapılmış ve şahıslar tutuklanmışlardır. denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum