-

ESKİL İLÇESİNDE HIRSIZLIK SUÇUNDAN 19 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ZANLI YAKALANDI

Eskil İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından icra edilen devriye faaliyeti esnasında “Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında “19 yıl 7 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen O. Ö. isimli şahıs yakalandı.

ESKİL İLÇESİNDE HIRSIZLIK SUÇUNDAN 19 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ZANLI YAKALANDI
14 Eylül 2023 - 09:43
    Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

     Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik, Eskil İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından icra edilen devriye faaliyeti esnasında “Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında “19 yıl 7 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen O.Ö. isimli şahıs yakalanarak işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
   
     Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum