-

Gazeteci Hilmi Yol Siyasete Veda Etti: "İftiralara Karşı Mesleğime Dönüyorum"

Gazeteci Hilmi Yol, Adaylık İftirasına "Allah'a Havale" Dedi: Mermere Yazılan Kader Muhabirliğe Geri Çağırdı...

Gazeteci Hilmi Yol Siyasete Veda Etti: "İftiralara Karşı Mesleğime Dönüyorum"
22 Şubat 2024 - 00:13
Gazeteci Hilmi Yol, İl Genel Meclisi Eskil Üyeliği aday adaylığı sürecinde yaşadığı olumsuzluklara değinerek, mesleğine geri dönme kararı aldığını duyurdu. Yol, hakkında çıkan asılsız iddialara sitem etti ve "İftira atanları Allah'a havale ediyorum" şeklinde konuştu.
Aday adayı olmanın yanı sıra bir hayalin peşinde koştuğunu belirten Yol, "Allah bazen bir kulu yüceltir, bazen en ummadığı anda onun umutlarını kırar" dedi ve ekledi: "Eskil'e hizmet etme amacıyla yola çıktık ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ancak son anda liste dışı bırakılınca mücadelemiz sekteye uğradı. Elimden geleni yaptım, gücüm bu kadarına yetti. Her şey Allah'ın takdirinde."

Yol, mücadelesine gölge düşüren asılsız iddialara karşı metanetini koruyarak, "Bize yöneltilen 'Belediyeden 5 milyon aldı' gibi iftiralar hakkında halkımız gerçeği biliyor. Bu yalanları ortaya atanları yüce Rabbime havale ediyor ve yalanların üstesinden gelmek yerine görevime, gazetecilik mesleğime dönüyorum" dedi.

Gazeteci Hilmi Yol, destekçilerine şükranlarını sunarken, Eskil için en iyi yöneticilerin seçilmesi temennisinde bulundu. Yol, "Allah herkese hak ettiği gibi muamele etsin. Destek olan herkesten Allah razı olsun ve inşallah Eskilimiz için en iyileri bu göreve getirir" diye ekledi.


Gazeteci Hilmi Yol için kefil olduğunu.ifade eden Türkiye Gazeeciler Federasyonu Aksaray İl temsilcisi Abdulkadir Ay küçük beyinler maalesef galip geliyor iftira onların silahıdır, Eskil.için gayretine hayran.kaldığımız meslektaşımız Hilmi yola fırıldaklıği beceremediği için sıyasette tutunamamıştır, yeniden döndüğü basın mesleğinde başarılar dıliyoruz " dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum