-

GSM OPERATÖRLERİNİN TARİFELERİNE FAHİŞ ZAMMA VATANDAŞ TEPKİSİ

Türkiye'de faaliyet gösteren Cep Telefonu (GSM) Operatörlerinin tarife ve paket ve Fatura fiyatlarındaki Fahiş Artış vatandaşın büyük tepkisine neden oluyor. Vatandaşlar yetkilileri göreve davet ederek 6 ay içerisinde neredeyse yüzde yüz civarı artışlar olan tarifelerin cep yaktığını belirtiyorlar.

GSM OPERATÖRLERİNİN TARİFELERİNE FAHİŞ ZAMMA VATANDAŞ TEPKİSİ
04 Nisan 2022 - 12:42
Türkiye'de Son aylarda bir zzam furyası dır gidiyor...İğneden ipliğe Hammadesi dahi olmayan her ürüne fahiş zamlar gelmesi vatandaşın belini büküyor.
Bu zamlardan Neredeyse Her vatandaşın cebinde bulunan Cep telefonu Görüşme ücretleri de nasibini aldı. Geçtiğimiz yıl ile bu yıl arasında özellikle Paket fiyatları büyük oranda zamlanmış durumda. Vatandaşlar zorunlu hale gelen İletişim ücretlerine bu denli zam yapılmasına büyük tepki gösteriyor.

Konu hakkında şikayetlerini dile getiren Mehmet bey; "Ülkemizde faaliyet gösteren bir GSM Operatöründe hattım var, İnternet SMS(Kullanmasamda pakete dahil ediliyor) Dakika olan paket kullanıyorum, Geçtiğimiz yıl bu Paketi 23 Liraya almıştım, bu yıl Aynı İçerik bulunan Paketi bana size özel adı altında 45 liraya veriyorlar, bukadar fiyat artışına sebeb nedir acaba, Farklı operatörleri de araştırdım onlarda da neredeyse aynı içerikler bulunan paketlerin fiyatı da aynı denebilecek seviyede sanki bütün operatörler birlikte fiyat belirlemişler gibi davranıyorlar indirimli bir tarife (Paket) bulmak imkansız ne oldu da bu fiyatlar bukadar arttı, Her yıl GSM Şirketleri çok büyük karlar açıklıyorlar bu kadar fiyat artışı yaparak bu karlarını mı kat kat yapmak istiyorlar biz vatandaşlar anlayamıyoruz, yetkililer bu fiyatları denetlemiyor mu? Bukadar fiyat artışı Normal miki bir yaptırım veya müdahale yapılmıyor neden herşey bu vatandaşın sırtına yükleniyor, iletişim gibi zorunlu ürünlerde fiyat takibi daha fazla yapılmalı ve vatandaş lehine müdahaleler yapılmalı diye düşünüyorum umarız yetkililer bu duruma biran önce bir çare bulur" diyerek tepkisini dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum